AIR ION LUFTRENSER

Hvad er Air Ion?

Her har du en avanceret teknologi der beskytter, styrker din vejrtrækning og din sundhed. Grundet det fantastisk høje antal minus-ioner, beskytter den også mod mobilstråler.

Få en sundt indeklima både på din arbejdsplads og derhjemme.
Giver dine kunder og klienter ekstra tryghed, når de besøger dig.

Du vælger selv hvilke indstillinger der passer dig og dine omgivelser bedst. Air Ion er nem at betjene, med et tryk på fjernbetjeningen.

Air Ion har det optimale filtreringssystem, der forstærket af de tæt på 220,000 negative ioner, som
beriger dit indeklima hvert sekund.

Air Ion er et 5-niveau filtersystem, og en negativ ion-generator, som samarbejder for at forsyne dig
med fuldstændig rent luft.

Rent luft og COVID-19

Luft er afgørende for livet. Men ren luft er absolut nødvendig for et sundt liv. Desværre tvinger rytmer i dag os til at indånde forurenet luft både indendørs og udendørs.

Partiklerne, der er ansvarlige for luftforurening, kommer fra forskellige kilder: tobaksrøg, brændstofforbrænding, rengøringsprodukter i husholdninger, luftfriskere og biologiske forurenende stoffer såsom bakterier, svamp, allergener, vira, pollen osv.
Download PDF og læs mere..

Køb din Air Ion her:

AIR ION LUFT RENSER MED NEGATIVE IONER

BESKYTTER MOD MOBILSTRÅLING, WIFI MM. PWC-570
kr 5,980.00

Kåret til den bedste high-end luftrenser på markedet (Tyskland 2016 og 2020) af den uaIhængige testpris – er Therapy Air Ion løsningen. Air Ion Therapy er et soIistikeret og meget effektivt luftrensnings- og ioniseringssystem, der bes tår af 5 kraftfulde Iiltre til at Ijerne 99,99% af luftbårne partikler, selv bakterier, vira og giftige stoffer.

X